Enter your keyword

Een leuke `HIS and HERS´ cowl breien, iets voor jou?

Een leuke `HIS and HERS´ cowl breien, iets voor jou?

Een leuke `HIS and HERS´ cowl breien, iets voor jou?

Je houdt ervan of je vindt het vreselijk: allebei dezelfde! Dezelfde jas, dezelfde fiets en nu misschien ook wel dezelfde cowl.
Je kunt “HIS and “HERS” op meerdere manieren invullen: jij en je partner. Maar bijvoorbeeld ook vader en dochter, oma en kleinzoon, of vriendje en vriendinnetje op de lagere school.

Rowan heeft een ontwerp waar je dat heel goed mee zou kunnen doen: de GRANGE. Grange is een cowl, een ontwerp van de hand van Martin Storey, gebreid in Rowan Blushed Fleece. Brushed Fleece bestaat uit 65% wol, 30% alpaca en 5% polyamide en is daarmee de perfecte keus voor een wintersjaal en muts, want lekker zacht en lekker warm. Het breit ook nog lekker weg op naalden 6.0mm.

En nee, een “HIS and HERS” hoeft niet te betekenen dat je allebei precies dezelfde cowl hebt. Hetzelfde patroon maar dan in andere kleuren is ook heel leuk. Heb je liever een sjaal dan een cowl, bestel dan wat meer garen: de cowl is in de rondte ongeveer 1.49 mtr. En dat kan dan natuurlijk ook, voor de een een sjaal, voor de ander de cowl ….

Mocht je de cowl breien voor iemand die het snel koud heeft of gewoon iemand die je heel lief vindt, dan kun je de muts in Alpaca Soft er ook bij maken, in een bijpassende kleur. Dat zijn toch de betere cadeau’s!!!

Wil je de GRANGE breien? Of misschien wel 2? Ik bestel met plezier de benodigde bollen Brushed Fleece in de kleuren die jij wilt. Met de link hieronder kom je op de pagina van Knit Rowan, waar je alle kleuren kunt zien.

https://knitrowan.com/en/products/brushed-fleeceHet patroon voor deze leuke cowl vind je in het boekje ROWAN MODE Collection Nine.