Enter your keyword

Gebreide eiermutsjes, leuk voor Pasen

Gebreide eiermutsjes, leuk voor Pasen

Gebreide eiermutsjes, leuk voor Pasen

Nog 4 weken, dan is het Pasen.

Ik kijk heel erg uit naar Pasen, zeker na een week met gevoelstemperaturen van – 20 graden!!

Want Pasen is voor mij een synoniem voor het begin van de lente, eindelijk voorjaar. De zon die voorzichtig alle kou verdrijft en langzaamaan alles en iedereen weer een beetje opwarmt. Krokussen, narcissen  en blauwe druifjes die spontaan overal lijken op te komen. Het ziet er buiten zo veel vriendelijker uit als het voorjaar zich laat zien!

 

Hoe leuk is het om je huis ook in voorjaarssferen te brengen. Dan denk ik aan bolletjes in een leuk bakje (ja, ook hier de narcissen en de blauwe druifjes). Verse bloemen in huis, een paastak gevuld met (zelfgemaakte?) paaseitjes en kleine kipjes en haasjes. En leuke versieringen op verschillende plekken in huis. Mijn gebreide paaskonijnen komen ieder jaar weer naar beneden, samen met de gezellige kippen van stro.

En er is altijd plek voor eiermutsjes. Want wat is Pasen zonder eieren! En wat zijn eieren zonder eiermutsjes 🙂

Eiermutsjes voor bij het paasontbijt of bij de Paasbrunch, maar ook als decoratie in de paastak, of bij een vaasje met bloemen. Een gezellige rij gebreide eiermutsjes op de rand van de openhaard ….

 

De voorraad eiermutsjes in de webshop neemt geleidelijk aan weer toe. Er zijn 3 soorten kip-ei mutsjes: in het wit, in het zacht geel en in het fel geel. En er zijn eiermutsjes met pomponnetjes, in vrolijke kleuren. Om te gebruiken als eierwarmers, maar ook zo leuk om ergens neer te zetten!!

 

Wil jij ook gebreide eiermutsjes voor Pasen? Kijk dan even op mijn website …