Enter your keyword

Samengemaakt zelfgemaakt kraamcadeautje

Samengemaakt zelfgemaakt kraamcadeautje

Samengemaakt zelfgemaakt kraamcadeautje

Een van mijn collega’s vertelde begin van het jaar dat ze zwanger was van haar eerste kindje. Na haar natuurlijk van harte gefeliciteerd te hebben, gingen meteen de creatieve raderen draaien. Zou het niet leuk zijn om een zelfgemaakt kraamcadeautje voor haar te maken. En zou het niet nog leuker zijn om dat te doen met mijn collega die mijn voorliefde voor handwerken met mij deelt. We hadden elkaar dan ook snel gevonden voor een samengemaakt zelfgemaakt kraamcadeautje!!

 

 

 

 

 

 

 

Maar ja, we kennen haar wel van het werk, maar weten niet hoe haar inrichting is, wat haar smaak is en, nog belangrijker, hoe de babykamer eruit komt te zien. Mijn collega is gaan appen en heeft oprecht en belangstellend (maar toch ook met een achterliggend doel 馃槈 ) gevraagd of er al idee毛n waren voor de babykamer. Toen we dat wisten, zijn we begonnen met het zoeken naar een geschikt cadeautje. Iets kleins, iets liefs, iets dat je goed met z’n twee毛n kan maken en waar we beiden onszelf kunnen zijn in de uitwerking van het project.

Het is de Bunny Mini Cuddly Blankie geworden, een ontwerp van Pat Alinejad. (Het patroon kun je vinden op Ravelry). Om de konijntjes passend te maken bij de babykamer hebben we gekozen voor dekentjes in ecru en een mintgroen en een zachtroze konijntje.

Er is wat tijd overheen gegaan, maar toen kwam toch het moment in zicht dat onze collega weer terug zou komen van haar zwangerschapsverlof. En het plan was om haar de konijntjes te geven op haar eerste werkdag. De dag waarvan ze z贸贸贸贸贸 geen zin zou hebben om weer te beginnen ….. . Het was ook het moment dat de twee konijntjes bij elkaar kwamen tot een gezamenlijk cadeau; ze zijn zo leuk samen, echt een samengemaakt zelfgemaakt kraamcadeautje.

De konijntjes bleken een verrassing waar ze heel blij mee was, een onverwacht cadeau. De konijntjes passen ook echt heel erg leuk in de babykamer. Ze was er helemaal blij mee!

En daar werden wij dan weer heel blij van!!!